Rehberlik

Nis

Rehber öğretmenimiz Çiğdem Cihan Anasınıfı öğrencileri ile  "Akran Zorbalığı Farkındalık Programı" kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi.

ÇAKOP Eğitmeni Behiye Kübra Sarı Öğretmenimiz, "Sağlıklı Kimlik İnşaası" konulu seminer ile velileri değerlerine sahip çıkan evlatların nasıl yetiştirileceği konusunda bilinçlendirdi. #veliakademileri

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn Prof Dr Adem YERİNDE hocamızı #veliakademileri kapsamında ️ MAHREMİYET ️ konulu bir seminer için okulumuzda misafir ettik. Kendisine kıymetli katılımı için teşekkür ediyoruz.

Hedef üniversite dedik ve 11, 12. Sınıf öğrencilerimize YKS sunumu yaptık. Ara tatil için motivasyon ödevleri verdik. Öğrencilerimize başarılı ve verimli bir çalışma dönemi diliyoruz.

Tüm Kademelerde Veli Toplantılarını gerçekleştirdik.

Şube Öğretmenler Kurulu toplantıları yapıldı.

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği Anlatımı yapıldı.

Öğretmenlerimiz için "SAĞLIKLI İNTERNET KULLANIMI" Semineri

İnternet bağımlılığı esarettir!

Veli akademileri kapsamında "SIFIR ATIK" semineri verildi.

Ergenlikte Veli-Çocuk İlişkisinde Empati ve Hoşgörünün Önemi

SEVGİLİ ANNE-BABALAR,

Gençlerimizin sorumluluk sahibi, başarılı, mutlu, olumlu, kendilerini ve yaşamayı seven insanlar olarak yetişmelerini istiyorsak; onlara nasıl davranmamız gerektiğini bilmemiz gerekir.