HEDEF YKS

HEDEF YKS 2024

Nis

Hedef YKS kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri için motivasyon ve program tanıtımı yapıldı.

#hedefyks kapsamında Kasım ara dönemi kamp programı 12. sınıf öğrencilerimizle yapışan online dersler ile gerçekleştirilmiştir.

#hedeflgs kapsamında, okulumuz 8. sınıf öğrencilerimiz ile üst eğitim kurumu tanıtımı olarak Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettik.

#hedeflgs kapsamında, okulumuz 8. sınıf öğrencilerimiz ile üst eğitim kurumu tanıtımı olarak Çekmeköy Özden Cengiz Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik.

#hedeflgs kapsamında düzenlediğimiz 8. sınıf #ÇABA Kasım ayı denemesinde dereceye giren ilk 3 öğrencimize başarı belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

#Hedefyks kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavı uygulanmıştır

Alemdağ anadolu imam hatip lisesi

HEDEF LGS VE HEDEF YKS

Öğrencilerin sınava hazırlık sürecinde destek olmak için yapmamız gereken çalışamlar ile ilgili olarak

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen toplantıya tüm 7. 8. 11. ve 12. sınıf öğrenci velilerimiz davetlidir.

HEDEF YKS 2024  için okulumuzda uygulanacak faaliyetler ve çalışmalar planlandı, biz hazırız sıra sizde.