Nis

ALEMDAĞ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MART AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER BİLGİLERİ;

Nis

Okulumuzun Kantini ihalesi ile ilgili;

Şbt

ALEMDAĞ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OCAK AYI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER BİLGİLERİ;

Şbt

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve ilçe Müftülüğümüzün koordinesinde ÇEDES Projesi kapsamında *ikincisini* düzenleyeceğimiz *SABAH NAMAZI* programımızı

14 Ocak 2024 Pazar günü sabah 07.15'te Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camii'nde gerçekleştireceğiz.

Özellikle cami çevresindeki okullarımızından öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi aileleriyle birlikte namaz programımıza davet ediyoruz.

Namaz sonrasında çorba ikramı da olacaktır.

Bugün maruz kaldığımız adaletsiz dünya düzenine karşı, sesimizi ve sözümüzü tüm dünyaya duyurma amacıyla tüm STK'larımızın ortak organize ettiği *1 Ocak Pazartesi Ayasofya, Süleymaniye ve Yeni Camii’nde kılınacak sabah namazının ardından; 08.30’da Galata Köprüsü’nde milletçe buluşuyoruz* sloganıyla bir program organize edilecektir.

8. sınıf öğrencilerimiz için 22 Aralık 2023 Cuma günü Hedeflgs kapsamında deneme sınavı yapılacaktır.

‍ Öğretmen & Veli görüşme saatlerimiz güncellendi.

8. sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.