LÖSEV Farkındalık Haftası kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz kermes gelirini (7000TL) LÖSEV'e bağışladık. Bu sürecin yönetimine emek veren öğretmenimiz Tuğba BOZ'a ve destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sivil savunma kulübü olarak 12 Kasım Afet Eğitimi ve Hazırlık Günü kapsamında 10 Kasım Cuma günü saat 12.30 da deprem tatbikatı gerçeklestirilmiştir. Tatbikat oncesinde Çök -Kapan- Tutun pozisyonu ve okulun tahliye planı kulüp öğretmenleri Rabia Nesrin Durdu ve Zuhal Özkan tarafından bütün sınıflarda uygulamalı olarak anlatılmıştır. Tatbikatta okulun tamamen boşaltılması 1 dakika 24 saniyede tamamlanmıştır.

Özlem, saygı ve minnetle..

Öğretmenlerimiz saygı, minnet ve özlemle Ata'ya mesajlarını sunar..

Filistin yararına toplanan 41.915 TL Kızılay Çekmeköy ekibine teslim edildi. Kermes etkinliğini düzenleyen öğretmenimiz Hatice Kocatepe'ye ve destek olan herkese teşekkür ederiz

Turuncu ağacımızla hatıra fotoğrafı çekildik, sunumlar dinledik, tanıtım filmleri izledik.. kermesimiz ile lösemili arkadaşlarımıza ışık olmaya çalıştık.

Harezmi Modeli Öğretmen Eğitimi programına ev sahipliği yaptık. Eğitimi tamamlayan öğretmenlerimize başarılar dileriz

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Mustafa Akhan'ın okulumuzu ziyaretinden..

2016 yılında yapımına başlanan TCG Anadolu gemisine 12.sınıf öğrencilerimizle gezi düzenledik.  TCG Anadolu gemisinin heybetli duruşu gözlerimizi büyüledi.

Devasa cüssesi ve teknolojik imkanlarını hayranlıkla dinledik. İnsansız hava araçlarımızı gemide görmekte bizleri gururlandırdı. Gemide bizlere eşlik eden askeri personele de çok teşekkür ediyoruz. Askeri personelimizin verdikleri bilgi ve güler yüzleri bizleri çok mutlu etti.