Sosyal Faaliyetler

Alemdağ aihl Ailesi olarak katıldığımız Sabancı Öğretmenevi'ndeki kutlama programından..

24 Kasım programımızdan... Program hazırlığında emeği geçen öğretmenlerimiz Tülin Esen, Zeynep Bilmen ve Hatice Kocatepe'ye teşekkür ederiz.

24 Kasım öğretmenler gününe özel öğretmenlerimizin hatıra fotoğraflarından oluşan videomuz için sosyal medya hesabımızı ziyaret edebilirsiniz.

Okulumuz değerler kulübü ile TÜGVA işbirliği ile Nişantepe Ormanında ağaç dikme etkinliği yapılmıştır. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenimiz Rabia Nesrin DURDU'ya teşekkür ederiz.

Okul Aile Birliğimizin düzenlediği MAKARNA ŞENLİĞİ etkiliğimizden.. Geliri öğrencilerimize sosyal yardım olarak kullanılacak etkinlikteki emeklerinden dolayı Okul Aile Birliği başkanımız Aslıhan Aslan ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Daha Renkli Yarınlar için Hatay'a 100 Sulu Boya Hediye Gönderdik.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Şehitlerimiz İçin Kuran Tilaveti

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu Fetih Programı; Taşdelen Atatürk Anıtı önünden mehter eşliğinde hahalkımizın da katılımıyla Turgut Özal Kültür Merkezi önüne kadar devam eden Fetih Yürüyüşü ile basladı

Yaşlılara Vefa Etkinliği