Mesleki Faaliyetler

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM Projesi kapsamında sabah namazı etkinliğine katılım sağlayan okul Müdürümüz Recep EMİRLER, öğretmenlerimiz Enes AYVACI, Ahmet Zeki GİŞİ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

*Kur'an-ı Kerim yarışması*

Lise: 12-B Muhammed Emin Buluş

Ortaokul: 7-A Uğur Helvacı

*Ezan*

Lise: Enes Bekar

Ortaokul: Yunus Emre Ateş

*Hutbe*

Lise:12-A Vedat Kepkan

Mevlid kandili programımızda..

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Şehitlerimiz İçin Kuran Tilaveti

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hatim ve Dua Programımız

Mevlidi Nebevi Programımız

Haz

Okulumuzda yıl içerisinde sabah namazı etkinlikleri yapılmıştır. İlçemizde bulunan İmam-Hatip Liseleri içerisinde "sabah namazı" etkinliği ilk olarak okulumuz tarafından gerçekleştirilmiş, bu çalışmamız tüm ilçeye örnek teşkil etmiştir. Bu etkinlik kapsamında; Aziz Mahmut Hüdayi Cami, Yeni Valide  Cami, Eyüp Sultan Cami ve Sultan Ahmet Camiine gidilmiştir. Sabah namazı kılındıktan sonra öğrencilerimiz cami imamının tecrübelerini dinleyerek bundan yararlanmışlardır. Her dönüşte öğrencilerimize çorba ikram edilmiştir.