Her Sabah Bir Camide Sabah Namazlarında Buluşuyoruz.

Sabah Namazı Gezileri

Her Sabah Bir Camide Sabah Namazlarında Buluşuyoruz.

Okulumuz öğrencilerinin "Sabah Namazlarında Buluşalım" adı altında oluşturduğu ve uygulamaya koyduğu proje kapsamında, sabah namazlarına gidiyoruz. İlk Sabah namazına TÜGVA ile beraber Eyyüp El Ensari Hazretlerinin kabrinin de bulunduğu Eyüp Caminde gerçekleştirdik. Çekmeköy Belediyemiz araç temini konusunda yardımcı oldu. Huzur içerisinde namazlarımızı eda ettik, duaya iştirak ettik. Şehitlerimize topluca dua ettik. Allah kabul etsin. Daha Sonra Eyüp Mezarlığını ziyaret ettik. Merhum Necip Fazıl KISAKÜREK, Meraşal Fevzi ÇAKMAK, Ahmet HAŞİM ve daha birçek muterem zevatın mezarlarını ziyaret ettik ve dua hediye ettik.  Aziz Mahmut Hudai Caminde ikinci sabah namazımızı kıldık. Aziz Amahmut Hudai Vakfı Öğrencilerimize Sabah kahvaltısı ikram ettiler. Vakıftaki kısa tanıtım ve sohbetten sonra okulumuza döndük ve öğrencilerimiz yetiştirme kurslarına katıldılar. Üçüncü Üsküdar Mihrimah Sultan Caminde gerçekleşti. Sabakh Namazından sonra çok değerli cami imah Hatibimiz Hamza Hocamızla çok hoş ve duygu yüklü bir sohbtten sonra okulumuza dmndük. Daha Sonra Sultan Ahmet Camii, Süleymaniye camiileri oldu. Proje 2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılında da devam edecektir inşallah.

07-06-201706-06-201706-06-2017

Yayın: 27.12.2016 - Güncelleme: 16.06.2021 11:54 - Görüntülenme: 1076