Her Öğrencinin Kuranı Kerimi Var Her Öğrenci Hatim Okur Projesi

Her Öğrencinin Kuranı Kerimi Var Her Öğrenci Bir Hatim Okuyacak. Propjesi. Bizler Kuruanı Kerimi okumaya ve kuranı ezberleme hafızlık müssesini önemsiyoruz. Her Öğrencinin en az senede bir kez Kuranı Kerimi başatan sona (Hatim) okumasını talep ediyoruz. Asıl Hedefimiz Bütün Öğrencilerimizin her dönemde, senede iki kez kuranı kerimi baştan sona okumasını arzu etmekteyiz. Bunun için bu projeyi geliştirdik. Kuranı Kerimlerde Öğrencinin ismi kayıtlıdır. Her derste öğrenci kendi kitabını alacak ve kaldığı yerden devam edecek. Kuranı Kerimi okumada süreklilik arz edecektir. Prpje üç yıllığına programlanmıştır. Bu ilk yılımız olduğu için başarı oranı yüzde yirmiiki civarındadır. Yani Kuranı sürekli ve tamamını okuyan öğrenci sayımız yüzde 22 dir. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hedefimiz %60 başarıyı yakalamaktır. Bir sonraki sene de %90 başarıyı yakalamak olacaktır. Daha sonraki senelerde porje oturmuş olacak her öğrenci mutlaka senede bir kez kuranı Kerimi hatim yapmış olacaktır.

Yayın: 06.06.2017 - Güncelleme: 30.10.2023 11:52 - Görüntülenme: 462