eTwinning Projemiz "Tales and Traditions of your Country" English

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için yeni prjemiz "Tales and Traditions of your Country"

İtalya, İspanya, Finlandiya, Yunanistan, Belçika ve Hırvatistan ve Letonya'dan ortak okullar ile yürütülecek eTwinning projesine, İngiizce Öğretmenimiz Hatice KOCATEPE  8. sınıf öğrencilerimiz ile katılıyor. ülkemize aiit masalları ve gelenekleri tanıtacağımız projede ülkemizi temsil edecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

our English teacher Hatice Kocatepe and her 8th grade students are taking part in a new etwinning project "Tales and Traditions of your Country" which has members from Italy, Spain, Finland, Greece, Belgium, Croatia and  Latvia. We are so happy to be in this project in which we are going to introduce tales and traditions of our country. we wish good Lucky to both our teqcher and her students.

Yayın: 29.10.2023 - Güncelleme: 04.11.2023 20:08 - Görüntülenme: 167