eTwinning Projemiz "Tales and Traditions of your Country" Arapça

Tales and traditions of your country;

2023/2024 eğitim öğretim yılında okulumuz Arapça öğretmeni Dilek BOZKURT ve 5 öğrencimiz ile ortak olarak katıldıkları ve İtalya, İspanya, Letonya, Yunanistan, Belçika, Finlandiya ve Hırvatistan kurucu ve ortaklı ‘Tales and traditions of your Counrty’ isimli e twinning projesinde ülkemizin geleneklerini ve masallarını tanıtmak üzere dünyaya sergileyeceklerdir. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılı, verimli ve bol ödüllü çalışma dileriz.

حكايات وتقاليد بلدك؛

في العام الدراسي 2023/2024، شاركت معلمة اللغة العربية في مدرستنا Dilek BOZKURT و5 من طلابنا في مشروع التوأمة الإلكترونية المسمى "حكايات وتقاليد بلدك"، مع المؤسسين والشركاء من إيطاليا وإسبانيا ولاتفيا واليونان، بلجيكا وفنلندا وكرواتيا، سيعرضون حكاياتهم للعالم للتعريف بها. نتمنى لمعلمينا وطلابنا عملا ناجحا ومثمرا ومجزيا.

Yayın: 04.11.2023 - Güncelleme: 04.11.2023 20:00 - Görüntülenme: 67

Etiketler :